Prijemni.rs
Maturang
  • Investirajte u sebe: Upišite master studije na FDN-u već od 800 evra i stvorite nove šanse za karijerni napredak


Ukoliko je vaš cilj izgradnja karijere koja će vas izdvojiti na tržištu rada, onda ste na pravom mestu! Fakultet društvenih nauka u Beogradu raspisao je konkurs za upis na master studije po specijalnim cenama i to za programe:

Ekonomija

Studijski program omogućava da upotpunite i proširite znanja, ali i razvijete nove veštine iz oblasti ekonomskih nauka u skladu sa savremenim trendovima ekonomskog i društvenog razvoja. Akademsko zvanje koje se stiče završetkom programa je master ekonomista. 

Broj slobodnih mesta na programu: 9

Digitalni mediji i komunikacije

Postanite master komunikolog i naučite kako da teorije i modele komunikacije koji se javljaju u savremenom društvu primenite u praksi. Bavićete se razumevanjem funkcionisanja savremenih medijskih sistema u Srbiji i svetu, međuzavisnosti digitalnih medija i kulture, komunikacionih strategija, istraživanja tržišta tradicionalnih i digitalnih medija, upravljanja medijskim organizacijama i finansijskog poslovanja medijskih organizacija u oblasti kulture.

Broj slobodnih mesta na programu: 3

Menadžment

Master program ima pet različitih modula od kojih birate jedan - Menadžment ljudskih resursa, Menadžment u obrazovanju, Menadžment pametnih gradova, Menadžment u zdravstvu i Menadžment životne sredine i održivog razvoja. Steknite zvanje master menadžer iz izabranog modula i uverite se zašto je baš ovaj studijski program jedan od najtraženijih na ovom fakultetu.

Broj slobodnih mesta na programu: 22

Svi master studijski programi traju godinu dana, odnosno dva semestra, a pravo na upis imaju svi studenti koji su završili osnovne akademske studije na nekom od fakulteta i stekli 240 ESPB poena. 

Zašto upisati Fakultet društvenih nauka?

Fakultet izdvajaju izuzetno stručni profesori, praktična iskustva, mogućnost da izgradite značajnu mrežu kontakata kroz različite događaje, kao i fleksibilnost budući da je studiranje prilagođeno zaposlenima. Predavanja prate najnovija istraživanja i saznanja u datim oblastima, a imaćete priliku da radite na stvarnim poslovnim studijama slučaja i praktičnim projektima koji su odlična referenca za vaš CV i sticanje iskustva koje je traženo na savremenom tržištu rada.

Pored toga, Fakultet društvenih nauka obezbedio je za sve koji se upišu besplatan indeks i obrasce za upis, besplatnu literaturu i pristup platformi za učenje, organizovanje prakse tokom studiranja, pomoć pri izradi CV profila, video materijal sa odbrane završnog rada, mentorski rad sa profesorom i dodatni popust na iznos školarine za drugog člana porodice.

Napravite sledeći korak ka uspehu

Akcija traje do kraja septembra ili do popunjavanja broja slobodnih mesta. Iskoristite posebnu ponudu na vreme i studirajte na nekom od savremenih programa!

Na upis je potrebno doneti izvod iz matične knjige rođenih ili očitanu ličnu kartu, diplomu ili uverenje o završenim osnovnim studijama u trajanju od 240 ESPB bodova i dve fotografije dimenzija 3.5 x 4cm.

Zauzmite svoje mesto na vreme!

Broj mesta je ograničen, zato ne propustite jedinstvenu priliku i prijavite se popunjavanjem prijavnog formulara po specijalnoj ceni! Za više informacija o uslovima studiranja i programima posetite sajt fakulteta ili kontaktirajte savetnika za upis pozivom na broj 011-77777-00.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: