Prijemni.rs
Maturang
  • Iskoristi mogućnost drugog upisnog roka! Studiraj na Fakultetu društvenih nauka


Polaganje prijemnog ispita nije prošlo kako si zamislio i upis na fakultet u prvom roku je pao u vodu? Ne brini, jer drugi upisni rok je tu, a Fakultet društvenih nauka u Beogradu raspisao je konkurs!

Ukoliko te zanimaju Ekonomija, Informacione tehnologije ili Digitalni mediji i komunikacije Fakultet društvenih nauka ( FDN) je pravi izbor za tebe. Fakultet društvenih nauka je jedinstvena visokoškolska ustanova čiji obrazovni programi objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja neophodna za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista, komunikologa i inženjera informacionih tehnologija.

Zašto izabrati FDN?

Osim što ovaj fakultet odlikuju savremeni akreditovani studijski programi, profesori koji su uvek na raspolaganju studentima, mentorski program, moderan ambijent i onlajn platforma na kojoj se nalazi sav potreban materijal za učenje, jednako je zastupljen i širok spektar raznovrsnih vannastavnih aktivnosti koje upotpunjuju studentski život. 

Znanje i veštine sticaćeš u malim grupama što će ti omogućiti da lako proširiš svoju mrežu kontakata koja će ti značiti kada izađeš na tržište rada.

O uspehu studenata Fakulteta društvenih nauka najbolje govori činjenica da se 97,75% njih zaposli odmah nakon sticanja diplome zahvaljujući beskrajnim mogućnostima za praksu tokom studiranja i karijerno napredovanje, kao i predmetima prilagođenim potrebama savremenog tržišta rada.

Napravite siguran korak ka uspehu

Drugi upisni rok je u toku i traje do kraja septembra ili popunjavanja broja slobodnih mesta, zato požuri jer ostalo ih je još samo malo.

Pripremni materijal za prijemni ispit kao i polaganje prijemnog ispita na Fakultetu društvenih nauka su besplatni. Dodatna pogodnost za sve koji su prijemni polagali na drugom fakultetu ili visokoškolskoj ustanovi je pravo na direktan upis odnosno oslobađanje od polaganja prijemnog ispita.

Prijavi se na vreme!

Ukoliko vidiš sebe kao profesionalca i uspešnog lidera u oblasti ekonomije, informacionih tehnologija ili digitalnih medija i komunikacija ne propusti priliku da zauzmeš svoje mesto i postaneš student ovog popularnog fakulteta po specijalnoj ceni koja važi još ovog meseca.

Broj mesta je ograničen, zato požuri i iskoristi mogućnost upisa u drugom roku što pre! 

Prijavi se i uveri zašto je Fakultet društvenih nauka pravi izbor za budućnost.

Za više informacija o fakultetu, upisu i uslovima studiranja poseti naš sajt ili kontaktiraj savetnika za upis pozivom na broj 011/77 777 00. 
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: