Prijemni.rs
Maturang
  • SEPTEMBARSKI UPISNI ROK NA RAČUNARSKOM FAKULTETU – ŠKOLSKA 2024/25.


Prijave za polaganje prijemnog ispita za septembarski upisni rok na Računarskom fakultetu su u toku!

Za upis na akademski studijski program Računarsko inženjerstvo polažu se prijemni ispiti iz matematike i informatike, a za upis na strukovni studijski program Informacione tehnologije polaže se prijemni ispit iz informatike.

Za upis na akademski studijski program Multimedijalni dizajn polažu se prijemni ispiti iz provere sposobnosti crtanja, provere sposobnosti dizajniranja i provere sposobnosti opažanja i zaključivanja.

Prijemni ispiti za upis na Računarsko inženjerstvo i Informacione tehnologije:

  • Prijemni ispit iz matematike: 3.9. u 10h
  • Prijemni ispit iz informatike: 4.9. u 10h


Prijemni ispiti za upis na Multimedijalni dizajn:

  • Provera sposobnosti crtanja: 3.9. u 10h
  • Provera sposobnosti dizajniranja: 4.9. od 10h do 13h
  • Provera sposobnosti opažanja i zaključivanja: 4.9. od 14h do 15h


Upis kandidata koji su položili prijemni ispit je 5.9.2024.

Prijemni ispit se sastoji od izabranih zadataka iz Zbirke zadataka iz matematike (Računarsko inženjerstvo) i onlajn materijala za pripremu prijemnog ispita iz informatike (Računarsko inženjerstvo i Informacione tehnologije). 

Cena Zbirke zadataka iz matematike je 1.000 dinara, a nadoknada za korišćenje onlajn materijala za pripremu prijemnog ispita iz informatike je 5.000 dinara.

Cena polaganja prijemnog ispita iznosi 4.000 dinara za Računarsko inženjerstvo, 2.000 dinara za Informacione tehnologije, a 8.000 dinara za Multimedijalni dizajn.

Za dodatne informacije o studijskim programima, prijemnom ispitu i upisu na Računarski fakultet možete kontaktirati sekretarijat fakulteta telefonom na 011 26 27 613 ili imejlom sekretarijat@raf.edu.rs ili doći lično u Knez Mihailovu 6, VI sprat.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: